Lindhagens Blommor på Blomaffär på Kungsholmen
Skicka Blommor

Blombud Stockholm

Blombud för dig som vill överraska någon

Information blommogram med blombud


 • När du har lagt din blombud beställning kontaktar vi dig via mail eller telefon för att bekräfta beställningen.
 • För att få leverans samma dag behöver vi din beställning före kl. 13 på vardagar och före kl. 10 på helger.
 • Leveransavgift vardagar 99 kr - 149 kr beroende på ort.
 • Söndag & helgdag tillkommer 250 kr .
 • Leveranstid sker vid kl. 14 - 20
 • För leverans på förmiddag behöver vi din order före kl. 11 dagen innan.
 • Vi kontaktar alltid mottagaren före leverans för att bekräfta adressen och eventuell portkod.
 • Vill du inte att vi kontaktar mottagaren måste du meddela oss i övrigt fältet. Beställaren ansvarar då att adressuppgifter och portkod är rätt.
 • Betalsätt med Visa/Mastercard från utlandet behöver vi kopia på ID-handling.


Lindhagens Blommor på Kungsholmen gör det enkelt att skicka vackra blommor & buketter till någon du bryr dig om. Vi skickar vårt blombud runt om i hela Stockholm. Vem vill inte få en blomleverans hem till dörren? 

Att skicka blommor till ens älskade är det perfekta sättet att göra personens dag. Eller varför inte skicka ett blombud till en person som fyller år eller till någon som är sjuk. Finns oändliga anledningar till att skicka blombud till sina nära och kära.
Lindhagens Blommor levererar färska blommor i Stockholm som mottagaren kan njuta av i dagar framöver. Skicka en bukett av elegans eller ett knippe glädje - vi har alla de rätta blommorna för alla olika typer av tillfällen!


  Frågor och Svar


  Var kan jag beställa blombud i Stockholm?
  Du kan beställa blombud i Stockholm direkt från vår webbplats eller ringa oss för att få specifika önskemål tillgodosedda. Vi erbjuder ett brett utbud av blommor för alla tillfällen. Du kan enkelt beställa blommor online och vi levererar dem till din önskade adress i Stockholm.


  Hur snabbt kan jag få mitt blombud levererat i Stockholm?
  Vi erbjuder blombud i Stockholm med leverans samma dag. Om du beställer dina blommor innan kl. 13.00 på vardagar och innan kl 11 på helger kan vi garantera att ditt blombud levereras samma dag.

  Vilka typer av blommor kan jag skicka med blombud i Stockholm?
  Vi har ett brett utbud av blommor att välja mellan för ditt blombud i Stockholm. Oavsett om du föredrar rosor, tulpaner, liljor eller solrosor, har vi något för alla. Du kan enkelt välja dina favoritblommor från vårt sortiment och vi levererar dem direkt till din dörr.

  Hur fungerar det att buda blommor i Stockholm?
  Att buda blommor i Stockholm är enkelt. Du fyller i vårt formulär, anger leveransadressen etc. och vi tar hand om resten!

  Är det möjligt att få blombud levererade på söndagar i Stockholm?
  Ja, det är det. Vi förstår att det kan finnas speciella tillfällen som inte väntar på en vardag. Därför erbjuder vi leverans av blombud i Stockholm även på söndagar men det tillkommer en extra kostnad.

  Kan jag skicka ett blommogram i Stockholm?
  Absolut! Vårt blommogram i Stockholm är ett utmärkt sätt att skicka en personlig hälsning tillsammans med dina blommor. Du kan skriva ett meddelande online och vi kommer att se till att det levereras tillsammans med ditt blombud.ell

  Vilka områden i Stockholm levererar ni blombud till?
  Vi levererar blombud till alla områden i Stockholm, inklusive Kungsholmen, Östermalm och Södermalm. Oavsett var du vill skicka dina blommor i Stockholm, kan vi hjälpa till.

  Vad är ett blommogram?
  Ett blommogram är en tjänst där du kan beställa blommor online eller via telefon och få dem levererade direkt till mottagarens dörr. Detta kan vara ett utmärkt sätt att skicka en gåva eller visa någon att du tänker på dem, oavsett om det är för en födelsedag, ett jubileum, en begravning, eller bara för att visa uppskattning. Du kan ofta välja mellan olika typer av blommor och arrangemang, och du kan även inkludera en personlig hälsning.

  * = Obligatoriskt

   
   
   
   
   
   
   
  JA
  NEJ
   
   
   
  JA
  NEJ
   
  Swish Lindhagens blommor 1231064070
  Visa/Mastercard (vi kontaktar dig om hur betalning genomförs)
   
   
   
   
   

  Leveransavgift tillkommer